News

@Agape12, worksite of beauty

Stefano Nencioni @Agape12

Worksite of beauty

In September, Agape12 renovated its spaces through the project “il cantiere della bellezza”. The aim was to rethink our living spaces by giving a positive impulse to our new daily lives that would let us recollect the sites of beauty.

Mosaico+ takes up numerous key areas with Sticks, P-saico and Mist collections in different color tones, that fully fit into Agape’s research for natural and luminous settings. The working station at the underground floor has been revamped too, with a display of all the color variants for Sticks, P-saico and Mist and also the samples of Quilt collection – designed by Studio Irvine.

Subscribe to our newsletter

* indicates required
Business sector *
Language preference *

Please, give us permission to send you:

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails.
For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform.
By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing.
Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

Leave a Reply

Your email address will not be published.